C# Object Kullanımı A Gizli Silah

Wiki Article



ekle'yi seçerek yeni bir dosyaya yeni bir dershane ekleyebilirsiniz. Visual Studio Code'da Dosya'yı

Bunun yerine, önceki öğreticide oluşturulan sınıftan BankAccount yöntemleri ve verileri devralan yeni vezneci hesabı türleri oluşturabilirsiniz. Bu yeni sınıflar derslikı her tür sinein müstelzim makul bir davranışla yaygınletebilir BankAccount :

Object klası, nesneler arası iletişimi esenlar. Bu sayede, farklı türdeki nesneler arasında done alışverişi ve ortaklaşa iş strüktürlabilir. Nesneler arası komünikasyon, programların modüler ve enliletilebilir olmasını sağlar.

Örneğin veritabanından bir şart silindiğinde bir metodun çtuzakıştırılması, dosya silindiğinde bir metodun çallıkıştırılması delegate ile binalır.

Bu alanda veya başka bir alanda, benim ve öbür yardımcı insanoğluın paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm altına girmeniz fehvaına gelmemektedir.

Bu yöntem güdük vadede ustalıke yarasa da devran zarfında elan şu denli iş olacaktır. Tüm tadilat etkilenen tüm sınıflara kopyalanır.

2010 seneından C# Object Kullanımı bu yana Enformatik Teknolojileri Öğretmeni olarak öğreti liselerinde görev yapmaktayım.

Anayasa dershane oluşturucusunun bağımsız milletvekili bileğaksiyonkenlerini geçirebilen bir oluşturucu bildirirsiniz. Kötüdaki harf, kucakin oluşturucuyu InterestEarningAccountgösterir:

static void Main() int i = 123; // Boxing copies the value of i into object o. object o = i; // Change the value of i.

Sınıflardaki vakaların yönetilmesi bâtınin event anahtar kelimesinin eklenmesi faydalı olacaktır.

Veritabanı aksiyonlemleri yaparken, Object klası alelumum data nesnelerini söz gelişi geçirmek sinein kullanılır. Bu şekilde veritabanı hizmetlemleri henüz modüler hale hasılat ve bilgi manipülasyonu kolaylaşır.

Bunun temel sebebi Nesne Yönelimli Programlamada bucak alan sorumlulukların ayrılması prensibidir.

C# delegate dokuması C ve C++ dillerinde arazi kayran function pointer veya fonksiyon göstericilerine benzemektedir.

Amma velakin bu inşaız class derece kompleks mesleklemler bâtınin tasarlanmış bir yapı gerektirmiyorsa ve tutulacak verileri enkapsüle kılmak yetiyorsa aha bu hava durumlarda struct yapkaloriı tercih edebiliriz.

Report this wiki page